Skip to main content

Over Sabine

Van scheidingsmediator naar relatiemediator

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn website. Waarschijnlijk zijn jullie op zoek naar hulp bij je echtscheiding. 

Tot voor kort waren jullie aan het goede adres, alleen heb ik onlangs besloten om te stoppen met mijn echtscheidingspraktijk.

In de bijna 11 jaar dat ik als scheidingsmediator werkzaam was, kwam ik aan tafel geregeld stellen tegen waarbij ik dacht: “Wat jammer dat ze niet eerder bij mij aan tafel zijn gekomen, dan was een scheiding niet nodig geweest”. 

Vanuit die gedachte heb ik mij de afgelopen 3 jaar gespecialiseerd in relatiemediation met als doel stellen te helpen om te leren communiceren, hun verschillen bespreekbaar te maken en waar mogelijk de verschillen te accepteren of te tolereren. Zodat zij handvaten krijgen om tegenslagen in de relatie samen te trotseren en hierdoor samen verder kunnen. 

Mochten jullie denken: “Ja, ik wil toch nog onderzoeken of we nog samen verder kunnen..” Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help jullie graag om elkaar beter te leren begrijpen en effectiever met elkaar te communiceren.

Ook als jullie uiteindelijk na relatiemediation merken dat de onderling verschillen toch te groot zijn geworden, en jullie alsnog uit elkaar willen, dan heb je wel prachtige handvaten gekregen om dit goed en respectvol met elkaar te regelen.

Sabine Toornvliet

Relatiemediator / IBCT-relatietherapeut

Relatiemediation Opleidingen

Als specialisatie heb ik de basis-relatietherapie opleiding, gebaseerd op het gedachtegoed van Sue Johnson (genaamd Emotionally Focused Therapie (EFT), in 2018 afgerond.

In 2022 heb ik de IBCT relatietherapie opleiding afgerond wat een heel praktisch stappenplan geeft om partners elkaar beter te begrijpen en effectiever met elkaar te communiceren. 

Ook ben ik bij de IBT-academie ingeschreven als IBCT-relatietherapeut. 

scheiden rouw en verlies

Mijn kernwaarden om mijn werk tot een succes te maken zijn voor mij integriteit, echtheid en openheid. En een gezonde dosis humor. Ik ben getrouwd met Wim en moeder van Seth (15) en Milou (12).