Sabine Toornvliet mediation heeft op dit moment een cliëntenstop. Het is helaas ook niet mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden.
tabine toornvliet mediation mfn mediator

Over Sabine

Beslissing vanuit het hart..

Het aangaan van een huwelijk, of sterker nog, het krijgen van kinderen, is een beslissing vanuit het hart, met juridische gevolgen. De beslissing om uit elkaar te gaan is ook een beslissing vanuit het hart met juridische gevolgen. Als mediator begeleid ik jullie in dit scheidingsproces, en geef ik jullie handvatten om dit soms emotionele proces en de juridische gevolgen ervan op een correcte en respectvolle manier met elkaar te regelen.

Mediator Sabine Toornvliet

Vanaf oktober 2011 ben ik werkzaam als mediator (bemiddelaar). Als mediator sta ik intabine toornvliet mediation mfn mediatorgeschreven in het register van de Mediation Federatie Nederland (MfN). Daarnaast heb ik ook nog een verdiepende opleiding gevolgd, waardoor ik mij ook familie mediator mag noemen. Het MfN register is een erkend kwaliteitsregister voor mediators.

Met mijn juridische achtergrond en jarenlange werkervaring in deze branche kan ik jullie op een goede manier begeleiden. Ik heb de vaardigheden om jullie langs alle moeilijke juridische onderwerpen te loodsen die zich in een scheiding voordoen. Met oog voor jullie emotie. En in jullie tempo.

Als moeder van twee kinderen hecht ik er grote waarde aan om de kinderen een stem te geven in de scheiding. Graag plan ik een afspraak om, aansluitend bij de leeftijd van jullie kinderen, met hen in gesprek te gaan. Ook op de pagina van het ouderschapsplan vertel ik hier meer over.

Sabine met kinderenIk heb veel respect voor het feit dat mensen aan tafel zitten en met elkaar in gesprek gaan om tot goede oplossingen te kunnen komen voor hun situatie. Je zoekt samen naar oplossingen voor je scheidingssituatie, ook al is het moeilijk om de ander te zien en te spreken. Omdat de beslissing toch pijn doet. Maar je doet het toch, omdat je beseft dat het in belang van je kinderen is om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven. Om goede afspraken te maken naar de toekomst toe, zodat je in de periode na je huwelijk hiervan de voordelen hebt.

Relatiemediation

Naast echtscheidingsmediator ben ik ook Expert-Schipbehandelaar en relatiemediator. Ik heb de basis-relatietherapie opleiding, gebaseerd op het gedachtegoed van Sue Johnson (genaamd Emotionally Focused Therapie), in 2018 afgerond. Aan tafel gaan we samen op zoek naar de verloren verbinding in je relatie, want waar is het gaan schuiven? Wat heb je niet aan de ander kunnen en durven vertellen? Welke patronen, pijnpunten en emoties zitten hier onder en wat zijn reeële verwachtingen? Door hier samen, open en eerlijk en in een vertrouwde setting naar te kijken, kan er ruimte komen voor een herstart van je relatie.

Graag maak ik eerst kennis met jullie om te kijken of er wederzijds vertrouwen is om het proces goed te doorlopen.

Op de contactpagina vind je alle gegevens om met mij in contact te komen.

[maxbutton id=”3″]

logo mediation federatie nederland mfn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adresgegevens

Sabine Toornvliet
Tiendschuurstraat 30
8043 XS Zwolle
06-41 51 78 77
info@sabinetoornvliet.nl

subsidie toevoeging

logo mediation federatie nederland mfn