Skip to main content

Contact

Tot 1 januari 2023 neem ik helaas geen nieuwe cliënten aan. 

De praktijk is gevestigd in de woonwijk Stadshagen in Zwolle. De praktijk bevindt zich naast de woning en heeft een eigen ingang. Een goede plek om net even anders naar elkaar en tegen de zaken aan te kijken. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

Zwolle, maar ook de plaatsen rondom Zwolle zoals Dalfsen, Raalte, Hasselt, Genemuiden, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Heerde, Epe en omstreken behoren tot mijn werkgebied.

Mijn praktijk is vanuit deze plaatsen goed en gemakkelijk aan te rijden.  Bij voorkeur vindt het gesprek bij mij op de praktijk plaats, in een neutrale omgeving. Mocht het voor jullie lastig zijn om naar Zwolle te komen, dan kunnen we altijd bespreken wat mijn mogelijkheden zijn om bij jullie thuis te komen.

Adresgegevens:

Tiendschuurstraat 30

8043 XS Zwolle