Sabine Toornvliet mediation heeft op dit moment een cliëntenstop. Het is helaas ook niet mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden.

Contact opnemen met Sabine Toornvliet

Kennismakingsgesprek en werkwijze

Sabine Toornvliet Mediation neemt helaas op dit moment geen nieuwe cliënten aan. 

kantoor contact

Om een goed beeld te krijgen van mijn werkwijze kunnen jullie het beste een kennismakingsgesprek aanvragen. Zo’n gesprek verplicht tot niets en is gratis. De bedoeling van het gesprek, dat in de meeste gevallen ongeveer drie kwartier tot een uur duurt, is dat jullie na het gesprek weten wat er in jullie specifieke situatie van belang is. Ik geef jullie dan een indruk van het hele traject, de mogelijkheden en onmogelijkheden en de kosten van het hele scheidingstraject.

Mijn kantoor

Sabine Toornvliet mediation contact ingang kantoor

Mijn kantoor is gevestigd in de woonwijk Stadshagen in Zwolle. Het kantoor bevindt zich naast de woning en heeft een eigen ingang. Een goede plek om net even anders naar elkaar en tegen de zaken aan te kijken. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

Zwolle, maar ook de plaatsen rondom Zwolle zoals Dalfsen, Raalte, Hasselt, Genemuiden, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Heerde, Epe en omstreken behoren tot mijn werkgebied. Mijn kantoor is vanuit deze plaatsen goed en gemakkelijk aan te rijden.  Bij voorkeur vindt het gesprek bij mij op kantoor plaats, in een neutrale omgeving. Mocht het voor jullie lastig zijn om naar Zwolle te komen, dan kunnen we altijd bespreken wat mijn mogelijkheden zijn om bij jullie thuis te komen.

Contact gegevens:

Tiendschuurstraat 30
8043 XS Zwolle
06-41 51 78 77
info@sabinetoornvliet.nl

Contact-formulier:

Vul voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderstaand contact-formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mocht je nu binnen 24 uur geen bericht van mij hebben ontvangen, check dan je spam- of ongewenste mail box in je mailprogramma.

Sabine Toornvliet Mediation heeft op dit moment een cliëntenstop. Het is helaas ook niet mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. 

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Adresgegevens

  Sabine Toornvliet
  Tiendschuurstraat 30
  8043 XS Zwolle
  06-41 51 78 77
  info@sabinetoornvliet.nl

  subsidie toevoeging

  logo mediation federatie nederland mfn